Abonament Premium anual - pythonisti.ro

37,14 Lei (TVA inclus)

Abonament PREMIUM anual la platforma educațională pythonisti.ro ce oferă acces complet la cursul de programare în limbajul Python 3.

  • 3-D Secure (card bancar) 3-D Secure (card bancar). Plata online este realizată prin intermediul sistemului oferit de platforma euplatesc.ro.
  • PDF *.pdf / digital. Livrarea cărţilor este efectuată imediat în format electronic securizat din contul tău. După plata cursurilor veți fi contactat telefonic pentru a stabili toate detaliile de lucru.

Abonament PREMIUM anual la platforma educațională pythonisti.ro care oferă acces complet la cursul de programare în limbajul Python 3.

Detalii

Atenție. Adresa de email folosită la achiziționare trebuie să fie identică cu cea asociată contului creat pe platforma educațională www.pythonisti.ro.

Contul Premium se activează automat după ce plata a fost efectuată cu succes, așa cum se va putea vedea direct în contul dvs. de utilizator. Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta prin email sau telefonic.

Pentru cititorii noștri fideli

Dacă în ultimul an ați comandat cărți în format electronic de pe [ebooks.infobits.ro] de cel puțin 39 de lei, aveți automat activat contul Premium.