Abonament Premium Anual - Platforma Online Pythonisti.ro

94,29 Lei (TVA inclus)

Abonament PREMIUM anual la platforma educațională [www.pythonisti.ro] ce oferă acces complet la cursul de programare în limbajul Python 3 pentru începători. Vrei să înveți să programezi în Python? Atunci ai ajuns în locul potrivit.

Nu mai sta pe gânduri, înscrie-te acum și transformă-ți visul în realitate! Devino un programator priceput cu diplomă de Junior și atrage atenția angajatorilor cu abilitățile tale excepționale. Vezi toate detaliile pe [www.pythonisti.ro].

Nu este necesară vreo altă acțiune.

  • 3-D Secure (card bancar) 3-D Secure (card bancar). Plata online este realizată prin intermediul sistemului oferit de platforma euplatesc.ro.
  • PDF *.pdf / digital. Livrarea cărţilor este efectuată exclusiv în format electronic.
  • PDF Primești cărțile imediat în contul tău de utilizator!

Programator Junior în Python

Studiază lecțiile și elementele de teorie, analizează problemele rezolvate și propuse, efectuează testele grilă (atenție la note) ... și obții Diploma pentru Programator Junior. Diploma contează la CV-ul tău, iar editura noastră are o experiență de 30 de ani în domeniul IT&C, cu autori cu renume național și internațional.

diploma_python_premium.jpg

Cui se adresează acest curs?

★ Elevilor din ciclul gimnazial și liceal
★ Profesorilor de Informatică și TIC
★ Studenților de la facultățile de profil
★ Tuturor celor interesați de învățarea limbajului Python / reconversie profesională
★ Oricărei persoane care vrea să înceapă cu un limbaj ușor pentru învățarea programării
Învață un limbaj de programare nou la orice vârstă!

Ce conține contul Premium?

cont_premium_beneficii_pythonisti.jpg

De ce doar 99 de lei?

O meditație de 2 ore costă cel puțin 100 lei. Acest curs este cel mai ieftin curs de pe piață, vizitat de peste 1.450.000 de ori, cu peste 6400 de cursanți :) Conținutul cursului acoperă materia predată de alte academii la prețuri deosebit de mari, nefondate, având în vedere că totuși informația este livrată asincron în format electronic.

Am ales un cost minim anual pentru o experiență educațională modernă și utilă tuturor celor ce doresc cu adevărat să învețe limbajul de programare Python în ritm propriu, de pe orice dispozitiv. De ce să plătești mai mult decât este suficient?

Alătură-te și tu Clubului Național de Programare în Python!
Vezi toate detaliile pe [www.pythonisti.ro].