Descărcarea cărților

După ce comanda a fost confirmată ca fiind achitată, un e-mail va fi trimis automat de unde puteți descărca fișierele cărților achiziționate. De asemenea, din contul dvs. de utilizator (Contul tău), accesați secțiunea "Comenzile / Cărțile tale", apoi comanda corespunzătoare. Pe lângă factura fiscală, efectuând click pe oricare dintre cărțile comandate, descărcați în siguranță PDF-ul asociat.

Atenţie! Fiecare carte poate fi descărcată de maximum 5 ori şi este disponibilă 30 de zile.

Drepturi de autor / Copyright. Fiecare PDF este securizat în 28 de zone cu watermark invizibil (id comandă, e-mail) pentru a nu putea fi distribuit pe alte căi virtuale. Sistemul este unul complex şi se detectează automat persoana care a redistribuit cartea ilegal.

Plata prin 3-D Secure, sistemul euplatesc.ro

Metoda de plată pentru cărți în format electronic este "Online prin card bancar" și este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți. Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigură în primul rând că nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, în niciun moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Important de știut! - Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

L&S Soft Management Impex S.R.L.
RO 14864546, J40/8762/2002
București, România
Telefon: 0727.731.947
E-mail: office@infobits.ro