Acest document stabileşte termenii şi condiţiile în care se poate utiliza site-ul ebooks.infobits.ro denumit în continuare generic "site". Vă rugăm să citiţi această pagină cu atenţie.

Dacă nu acceptaţi termenii şi condiţiile din acest document, nu accesaţi şi nu folosiţi site-ul şi informaţiile oferite prin intermediul lui.

Prin termenul "utilizator" al acestui site se înţelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa website-ul nostru: ebooks.infobits.ro.

1. L&S SOFT nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site din orice cauză, inclusiv din cauza unor modificări, setări, etc. şi nu poate fi făcută responsabilă pentru eventualele pierderi de informaţii cauzate de disfuncţionalităţi ale severului pe care este postat site-ul. Vă rugăm să ne contactați pentru remedierea problemei apărute.

2. Pentru a putea descărca în siguranţă documentele în format electronic, este necesar să aveţi un cont de utilizator.

3. După confirmarea plății, fiecare carte poate fi descărcată de maximum 5 ori şi este disponibilă 30 de zile.

4. Drepturi de autor / Copyright. Fiecare PDF este securizat în 28 de zone cu watermark invizibil (id comandă, e-mail) pentru a nu putea fi distribuit pe alte căi virtuale. Sistemul este unul complex şi se detectează automat persoana care a redistribuit cartea ilegal.

5. L&S SOFT nu răspunde de conţinutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul ebooks.infobits.ro, indiferent de natura acestor legături. Pentru respectivele site-uri, răspunderea o poartă, integral, proprietarii site-urilor în cauză.

6. Conţinutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile şi orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor şi sunt proprietatea edituriilor L&S INFOMAT și L&S SOFT. Dreptul de copyright pentru informaţiile existente pe acest site este deţinut de cele două edituri.

7. Editura L&S SOFT oferă acces liber la acest site şi vă autorizează să vizualizaţi informaţiile existente doar în scopuri personale şi necomerciale. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus parţial, integral sau modificat fără acordul scris al editurilor noastre.

8. Nu sunt permise ştergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor şi informaţiilor publicate sau încercarea de a realiza oricare dintre acestea, precum şi încercarea de a interveni, prin orice mijloace, în conţinutul acestui site.

9. Utilizatorul site-ului îşi dă acordul în prinvinţa transmiterii mesajelor cu caracter promoţional de către noi în momentul în care a introdus o adresă de email în baza noastră de date folosind câmpul de newsletter de pe site. Dacă doriți să fiți șters din baza noastră de date, vă rugăm să trimiteți o solicitare în acest sens.

10. Metoda de plată pentru cărți în format electronic este "Online prin card bancar" (euplatesc.ro) și este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți. Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigură în primul rând că nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, în niciun moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

11. Modificări ale serviciului. Editura L&S SOFT poate schimba în orice moment conţinutul şi condiţiile de folosire a site-ului. Noile condiţii devin valabile în momentul în care au fost facute publice prin înscriere în acest site şi nu au caracter retroactiv.

Data utimei actualizări: 23.08.2019