• Preț redus

PACHET Manuale Tudor Sorin - 6 carti in format electronic (ebooks)

160,95 Lei
40,95 Lei (TVA inclus)
Reducere: 120,00 Lei

Toate cele 6 manuale la un preț promoțional!

Învață informatică la liceu după manualele prof. Tudor Sorin.

  • 3-D Secure (card bancar) 3-D Secure (card bancar). Plata online este realizată prin intermediul sistemului oferit de euplatesc.ro. Puteți folosi și cardurile Pluxee!
  • PDF *.pdf / digital. Livrarea cărţilor este efectuată exclusiv în format electronic.
  • PDF Primești cărțile imediat în contul tău de utilizator!

Descoperă fascinanta lume a informaticii alături de prof. Tudor Sorin. Cu o ofertă specială pe care nu ai vrea să o ratezi - reducere impresionantă de 120 lei - acest pachet este esențial pentru orice elev pasionat de informatică și dornic să înțeleagă secretele algoritmilor clasici de programare.

Pachetul conține 6 manuale, acoperind o gamă largă de subiecte din informatică. Indiferent dacă ești la început de drum sau dorești să îți aprofundezi cunoștințele, aceste manuale au tot ce ai nevoie. Fiecare manual este plin de exerciții și exemple practice care te ajută să-ți dezvolți abilitățile și să aplici cunoștințele în mod concret. Astfel, vei dobândi încredere și vei fi pregătit pentru provocările din viitor.

6 cărți. 1808 de pagini. 119lei reducere.

Pachet promoțional la prețul de doar 49 de lei!

Informatica este un domeniu esențial în lumea modernă, iar aceste manuale îți vor deschide ușile către oportunități nelimitate.

Autorii și colaboratorii noștri sunt oameni dedicați procesului educațional, cu o experiență pedagogică vastă și autori de manuale școlare și auxiliare avizate Ministerul Educației.