• Preț redus

PACHET PYTHON 3 - manual si culegere in format electronic (ebooks)

70,48 Lei
55,48 Lei (TVA inclus)
Reducere: 15,00 Lei

[Manualul] și [culegerea de probleme] în Python 3 sunt acum la un preț promoțional!

  • 3-D Secure (card bancar) 3-D Secure (card bancar). Plata online este realizată prin intermediul sistemului oferit de platforma euplatesc.ro.
  • PDF *.pdf / digital. Livrarea cărţilor este efectuată imediat în format electronic securizat din contul tău. După plata cursurilor veți fi contactat telefonic pentru a stabili toate detaliile de lucru.

Limbajul Python 3 este folosit la scară largă în prezent, fiind foarte popular, simplu de învățat și de utilizat.

Python este simplu și minimalist, apropiat de pseudocod în limba engleză și permite ca atenția să fie focalizată pe găsirea soluției problemei și nu utilizarea limbajului în sine.

Limbajul Python este gratuit, open-source și puternic orientat pe obiecte. Versiunea 3 este cea actuală – nimeni nu își dorește să învețe ori să utilizeze un limbaj ce apune ușor... Odată învățată versiunea 3, vei putea să te adaptezi rapid în cazul unui proiect care a fost deja implementat în versiunea 2.

Începând de la ciclul gimnazial, elevii învață programare la școală. Spre deosebire de alte limbaje, Python 3 are sintaxa simplificată pentru a putea scrie cod mult mai ușor! Este perfect pentru începători, prietenos și de viitor.

Elevii moderni studiază Python 3!

Clubul Pythoniștilor
https://www.pythonisti.ro