• Preț redus

PACHET PYTHON 3 - 2 volume + culegere in format electronic (ebooks)

105,71 Lei
63,71 Lei (TVA inclus)
Reducere: 42,00 Lei

Învață limbajul de programare Python 3!

[Volumul 1], [Volumul 2] și [Culegerea de probleme] sunt acum la un preț promoțional!

 Cel mai popular curs din România 

 #1  pe emag.ro 

  • 3-D Secure (card bancar) 3-D Secure (card bancar). Plata online este realizată prin intermediul sistemului oferit de platforma euplatesc.ro.
  • PDF *.pdf / digital. Livrarea cărţilor este efectuată imediat în format electronic securizat din contul tău. După plata cursurilor veți fi contactat telefonic pentru a stabili toate detaliile de lucru.

Limbajul Python este folosit la scară largă în prezent, fiind foarte popular, simplu de învățat și de utilizat. Limbajul Python este gratuit, open-source și puternic orientat pe obiecte. Intră și tu în Comunitatea pythoniștilor acum!

Python este simplu și minimalist, apropiat de pseudocod în limba engleză și permite ca atenția să fie focalizată pe găsirea soluției problemei și nu utilizarea limbajului în sine.

Versiunea 3 este cea actuală – nimeni nu își dorește să învețe ori să utilizeze un limbaj ce apune ușor... Odată învățată versiunea 3, vei putea să te adaptezi rapid în cazul unui proiect care a fost deja implementat în versiunea 2.

Începând de la ciclul gimnazial, elevii învață programare la școală. Spre deosebire de alte limbaje, Python 3 are sintaxa simplificată pentru a putea scrie cod mult mai ușor! Este perfect pentru începători, prietenos și de viitor.

Clubul Pythoniștilor
https://www.pythonisti.ro