Sabloane in limbajul C++ (studiu despre programarea template)

18,10 Lei (TVA inclus)

Autor: Constantin Gălățan

Şabloane în limbajul C++ este o invitaţie adresată tuturor acelora care au cunoştinţe minimale OOP şi doresc să se iniţieze în programarea template.

ISBN: 978-606-500-093-3

Nr. de pagini: 96

  • 3-D Secure (card bancar) 3-D Secure (card bancar). Plata online este realizată prin intermediul sistemului oferit de platforma euplatesc.ro.
  • PDF *.pdf / digital. Livrarea cărţilor este efectuată imediat în format electronic securizat din contul tău. După plata cursurilor veți fi contactat telefonic pentru a stabili toate detaliile de lucru.

Şabloane în limbajul C++ este o invitaţie adresată tuturor acelora care au cunoştinţe minimale OOP şi doresc să se iniţieze în programarea template.

Două capitole separate tratează funcţiile template, respectiv clasele template. Cei care fac primii paşi în programarea generică vor considera poate util să parcurgă aspecte legate de parametrii template, specializările claselor, moştenirea cu clase şablon sau compilarea şabloanelor. Secţiunea finală a lucrării e consacrată tehnicilor utilizate în proiectare. Se introduc câteva concepte importante: metaprogramarea template, trăsăturile tipurilor şi politici în programarea template.

Intenţia autorului nu a fost aceea de a face o pătrundere în profunzime în această lume specială a proiectării. Nici nu ar fi fost cu putinţă, dat fiind că lucrarea a fost gândită să aibă mici dimensiuni. Scopul a fost acela de a aduce în atenţia cititorului puterea incredibilă a limbajului C++, pe care oricine o simte atunci când programează utilizând templates.

cuprins_sabloane_cpp.pdf

Dimensiune: 670.44kb