Bazele programarii in Java (fundamente, OOP, pr. vizuala)

37,14 Lei (TVA inclus)

Autori: Tudor Sorin, Vlad Tudor

Java este un limbaj actual, are o popularitate imensă, iar acest curs intensiv este util tuturor celor care vor să îl studieze. Limbajul este mai uşor ca C++, iar programele sunt cu adevărat portabile.

ISBN: 978-973-7658-03-6

Nr. de pagini: 296

Format: electronic, pdf

  • 3-D Secure (card bancar) 3-D Secure (card bancar). Plata online este realizată prin intermediul sistemului oferit de euplatesc.ro. Puteți folosi și cardurile Pluxee!
  • PDF *.pdf / digital. Livrarea cărţilor este efectuată exclusiv în format electronic.
  • PDF Primești cărțile imediat în contul tău de utilizator!

Java este un limbaj actual, are o popularitate imensă și, astfel scăpăm de reproșurile unora că "limbajul studiat în liceu este depășit". Limbajul este mai ușor ca C++, iar programele sunt cu adevărat portabile.

De ce să studiezi Java? Una dintre cerințele care au stat la baza creării limbajului Java a fost aceea de a obţine un limbaj portabil. Aceasta înseamnă că un program scris pe un anumit calculator, pe care rulează un anumit sistem de operare, să poată rula fără modificări şi pe un alt calculator, pe care rulează alt sistem de operare. De exemplu, să se poate scrie un program care să fie rulat pe Windows şi pe Linux.

Mediul specific pentru un anumit sistem de operare conţine un compilator special creat pentru el. El preia programul din fişierul sursă şi "îl traduce" într-un cod anume, numit byte-code. Compilatorul este programul javac, iar fişierul compilat are extensia .class.

Programele în byte-code sunt rulate pe aşa numita Maşină Virtuală Java (JVM). Maşina virtuală Java este un suport software care trebuie să fie instalat pe calculatoarele care rulează astfel de fişiere. Când aţi instalat mediul Java, implicit aţi instalat şi maşina virtuală java. De altfel, maşina virtuală Java poate fi instalată şi în absenţa mediului de dezvoltare Java.

Vă invităm să învățați limbajul de programare Java!

ISBN: 978-973-7658-03-6

Nr. de pagini: 296

Format: electronic, pdf

curs_java_cuprins.pdf

Dimensiune: 129.3kb

S-ar putea să te intereseze și...
Complemente de C++ (STL, OOP, programare generica)

Complemente de C++ (STL, OOP, programare generica)

Preț 23,81 Lei
Bazele programarii - Java dupa C++, conf.dr. Doru Anastasiu Popescu

Bazele programarii - Java dupa C++, conf.dr. Doru Anastasiu Popescu

Preț de bază 33,33 Lei -10,00 Lei Preț 23,33 Lei
  • Preț redus
Curs de programare in Python 3 - Fundamente pentru incepatori

Curs de programare in Python 3 - Fundamente pentru incepatori

Preț 37,14 Lei