• Nou

F1! Algoritmi si structuri de date (ebook, pdf), SEPI 2023

0,00 Lei (TVA inclus)

Societatea pentru Excelență și Performanță în Informatică

Lista autorilor: Marius Nicoli, Emanuela Cerchez, Cătălin Frâncu, Daniela Lica, Mircea Rotar, Dan Pracsiu, Eugen Nodea, Ștefan Dăscălescu, Zoltan Szabó, Andrei Onuț

Lucrarea “F1! Algoritmi și structuri de date” conține o colecție de articole utile în pregătirea pentru olimpiadele și concursurile de informatică. Sunt tratate teme cuprinse în programa actualizată a olimpiadei naționale de informatică.

Scopul acestui demers este de a veni în sprijinul elevilor pasionați de programarea competitivă, precum și al profesorilor care îi coordonează pe drumul lor către performanță.

[Descărcați ACUM gratuit]

  • 3-D Secure (card bancar) 3-D Secure (card bancar). Plata online este realizată prin intermediul sistemului oferit de euplatesc.ro. Puteți folosi și cardurile Pluxee!
  • PDF *.pdf / digital. Livrarea cărţilor este efectuată exclusiv în format electronic.
  • PDF Primești cărțile imediat în contul tău de utilizator!

În anul școlar 2023-2024, programa Olimpiadei Naționale de Informatică a fost publicată într-un format nou, care detaliază tematica, specificând metode de programare și structuri de date care apar în problemele de concurs, dar care nu sunt obligatoriu incluse și în programa școlară. F1! Algoritmi și structuri de date este o colecție de articole scrise de membri ai Societății pentru Excelență și Performanță în Informatică (SEPI), ca auxiliar al programei.

Autorii sunt profesori cu experiență în pregătirea de performanță a elevilor, atât la clasă, cât și în Centre de Excelență sau Centre de pregătire pentru performanță în Informatică.

Temele abordate au un grad mai înalt de dificultate sau doar de noutate, pentru fiecare temă fiind incluse, pe lângă considerentele teoretice, probleme rezolvate, precum și probleme propuse spre rezolvare.

Această lucrare este distribuită cu titlu gratuit fiind pusă la dispoziția elevilor prin intermediul site-ului societății www.sepi.ro și al editurii L&S Soft https://ebooks.infobits.ro.

[Descărcați ACUM gratuit]

Societatea pentru Excelență și Performanță în Informatică
https://www.sepi.ro