Curs online - Arta Vizuala pentru elevi - gimnaziu si liceu (4 sedinte)

247,90 Lei (TVA inclus)

Fii wow online! Fb. Instagram. Web. Prin fotografii transmiți chestii faine, sentimente și trăiri. So, cât de cool poți fi?

Vei învăța tehnici clasice și moderne de fotografiere de la un profesionist, pasionat de fotografie și tehnologie state-of-the-art.

Frecvența: 1 ședință / săptămână
Durata: 1.5 ore / ședință
Grupe: maximum 5 elevi (optim online)
Orar: miercuri / joi alternativ, seara, între orele 17:00-18:30.

  • 3-D Secure (card bancar) 3-D Secure (card bancar). Plata online este realizată prin intermediul sistemului oferit de platforma euplatesc.ro.
  • PDF *.pdf / digital. Livrarea cărţilor este efectuată imediat în format electronic securizat din contul tău. După plata cursurilor veți fi contactat telefonic pentru a stabili toate detaliile de lucru.

Fii wow online! Prin fotografii transmiți chestii faine, sentimente și trăiri. So, cât de cool poți fi pe Insta?

Despre [Matei MOROLDO], profesorul tău, putem spune multe și cu siguranță că ne-ar umple serverul cu fotografii reușite, precum câteva postate deja aici. Sincer, este greu să realizezi o selecție, atunci când ai lângă tine un tip super cool, fost Vianist, pasionat de fotografie, artă vizuală, aparatură de ultimă generație, autor al multor articole de specialitate pentru blogul F64, companie pentru care lucrează de ani buni:

arta_vizuala_24.jpg

* Nu există taxe ascunse, clauze abuzive, ci doar accesul rapid, lunar, la cursurile oferite de noi. Te poți retrage oricând, prin lipsa plății pentru următoarea lună... suntem fair!

Folosim [Zoom] pentru a ne vedea și [Google Classroom] pentru a distribui informația și a gestiona clasele noastre. Nu are rost să reinventăm roata... Ideea este să avem acces rapid la informație folosind unelte deja consacrate!

Deși nu ar fi rău să ai un DSLR, un aparat compact cât mai bun sau un mirrorless, nu ai nevoie de un aparat foto profesionist, ci doar de un smartphone pentru a fotografia și un laptop sau desktop PC pentru a putea lucra și participa la curs, precum și o cameră web.

Aici înveți principii, metode clasice și moderne de artă fotografică ce se aplică folosind orice dispozitiv de fotografiat, accentul fiind pus pe talent, creativitate și ... tehnică!

Locuri limitate. Grupele sunt formate din maximum 5 participanți, pentru o experiență educațională optimă.

Mai exact, vă propunem meditații oferite online, profi.

La finalul unui modul, fiecare persoană va primi un certificat / diplomă de participare.

++
Vom alege împreună câte trei cadre dintre cele realizate în timpul cursului, apoi le vom supune juriului format din toți ceilalți participanți, alături de profesor și le vom tipări pentru o mini-expoziție. Dacă vremurile vor fi bune, ne punem masca și ieșim la o plimbare prin Herăstrău ori Cișmigiu.