• Nou

Curs online - Pregatire pentru BAC la Info + Admitere (4 sedinte)

247,90 Lei (TVA inclus)

Program inovator de formare online a competențelor cheie, la disciplina Informatică, pentru examenul de Bacalaureat, pentru admiterea la Universitatea Politehnica din București și pentru admiterea la Facultatea de Matematică și Informatică (specializările Informatică și C.T.I. – Calculatoare și Tehnologia Informației).

Materia conținută în programa de Bacalaureat și de Admitere este aprofundată pe teme, fiecare temă fiind abordată din punct de vedere teoretic, dar mai ales din punct de vedere aplicativ: prin exerciții de aprofundare a cunoștințelor, rezolvări ale subiectelor/modelelor din anii anteriori, algoritmi și metode de abordare eficiente.

Frecvența: 1 ședință / săptămână
Durata: 2 ore / ședință
Grupe: maximum 5 elevi (optim online)

  • 3-D Secure (card bancar) 3-D Secure (card bancar). Plata online este realizată prin intermediul sistemului oferit de platforma euplatesc.ro.
  • PDF *.pdf / digital. Livrarea cărţilor este efectuată imediat în format electronic securizat din contul tău. După plata cursurilor veți fi contactat telefonic pentru a stabili toate detaliile de lucru.

Profesorii noștrii sunt cadre didactice de specialitate, cu o vastă experiență la catedră și în pregătirea elevilor pentru examenele și concursurile naționale, autori de manuale și auxiliare școlare, inspectori de specialitate, metodiști sau formatori: [Ștefania PENEA], [Radu BORIGA], [Rodica SMÎNTÎNĂ], [Mihaela ANCA], [Andrei FLOREA], [Adi MITRACHE], [Maria NIȚĂ], [Doru Anastasiu Popescu].

* Nu există taxe ascunse, clauze abuzive, ci doar accesul rapid, lunar, la cursurile oferite de noi. Te poți retrage oricând, prin lipsa plății pentru următoarea lună... suntem fair!

Folosim [Zoom] pentru a ne vedea și [Google Classroom], [Meet] pentru a distribui informația și a gestiona clasele noastre. Unii dintre noi vom folosi [Microsoft Teams] ... Nu are rost să reinventăm roata... Ideea este să avem acces rapid la informație folosind unelte deja consacrate!

Locuri limitate. Grupele sunt formate din maximum 5 participanți, pentru o experiență educațională optimă.

Mai exact, vă propunem meditații oferite online, profi.

La finalul unui modul, fiecare persoană va primi un certificat / diplomă de participare.